Verkkokauppaan
Etusivu
Hair & beauty store
Yritys
Star Locks™
Hoito-ohje pidennyksille
Värikartat
Hiusalan ammattilaisille
B'LONG -noutotukut
Yhteystiedot
Rekisteriseloste
 

Hoito-ohje pidennyksille

 

 

HOITO-OHJEITA HIUSTENPIDENNYKSILLE

Pidennysten hoito on sekä hiusten, että kiinnityksen pysyvyyden kannalta ensiarvoisen tärkeää.

 

Pesu:

Älä pese hiuksia ensimmäiseen 24 tuntiin tuntiin pidennysten laitosta.

Hiuksia ei tule pestä liian usein kiinnitykseen ja hiuksiin kohdistuvan liiallisen rasituksen vuoksi – 2-3 kertaa viikossa yleensä riittää. Jos päänahkasi hikoilee tai rasvoittuu helposti, saattaa tali liukastuttaa hiusta ja vaikuttaa kiinnityksen pysyvyyteen. Tällöin hiusten pesu on tarpeen useammin (käytä hellävaraisia rasvoittuvien hiusten hoitotuotteita jotka hillitsevät talin eritystä ja rauhoittavat päänahkaa ja jotta liiaallinen pesu ei vaurioita hiusta/kiinnitystä). Älä pese hiuksia pää alaspäin. Käytä vain hiustenpidennyksille suositeltavia, mietoja hoito- ja muotoilutuotteita. Esimerkiksi öljypitoiset, ns. silottavat tuotteet, sekä erityisesti alkoholia sisältävät tuotteet saattavat vahingoittaa pidennystä. Älä koskaan käytä syväpuhdistavia tai rakennepaikkaavia tuotteita hiustenpidennyksiin! Pese päänahka varovasti sormilla haroen kiinnityskohtien välistä – älä laita tuottetta suoraan kiinnityskohtaan. Älä hiero shampoota hiuspituuksiin – shampoo pesee pituudet huuhdellessa. Tämä yleensä riittää pesuksi. Huuhtele hiukset päänahkaa myöten huolellisesti, jotta kiinnityskohtiin ei jäisi hoito- ja muotoilutuote jäämiä. Hoito- ja muotoilutuote jäämät voivat vaikuttaa pidennysten pysyvyyteen sekä ärsyttää päänahkaa. Pesuveden tulisi olla noin 40ºC.

 

Suosittelemme pidennysten hoitoon: Davines LOVE smoothing shampoo ja hoitoaine sekä tehohoidoksi Davines Vegetarian Miracle hoitoaine. Muotoilutuotteeksi suosittellemme: Davines Defining Shine Drops –kiiltotipat, Gloss –kiiltosuihke sekä Relaxing Fluid –hoitava ja siloittava muotoiluvoide. Suosittelemamme tuotteet hoitavat ja tekevät hiukset silkkisiksi, eivätkä ne sisällä pidennyksille haitallisia ainesosia.

 

Harjaus & hoito:

Hiukset tulee harjata ja selvittää huolellisesti, mutta hellävaraisesti aamuin ja illoin sekä ennen pesua, luonnonharjaksella tai ns. aukikampausharjalla. Harjaa hiukset aina latvasta lähtien. Älä koskaan harjaa hiuksia märkänä – tällöin hiukset saattavat katkeilla sekä pidennyksen kiinnityskohtaan voi kohdistua liikaa rasitusta, joka vaikuttaa niiden pysyvyyteen. Jos hiuksissa on takku, pidä sitä selvittäessäsi kiinnityskohdasta kiinni, sillä tämä vaikuttaa myöskin pidennysten pysyvyyteen. Takkujen ehkäisemiseksi tai niiden selvitystä helpottamaan tulee käyttää jätettävää hoitosuihketta ja/tai –voidetta.

Kuivaa aina hiukset ja kiinnityskohdat hiustenkuivaajan viileällä puhalluksella lähes kuiviksi. Kiinnityskohtiin jäävä liiallinen kosteus voi haurastuttaa niitä. Älä koskaan mene nukkumaan märillä hiuksilla, koska se haurastuttaa hiuksia ja kiinnityksiä! Yön ajaksi hiukset tulee letittää kevyesti.

 

Muuta huomioitavaa:

-  Suojaa hiukset kuumuudelta – saunaan tulee mennä mielellään kuivin hiuksin ja suojata ne pyyhkeen sisään,

   jotta hiukset ja kiinnitykset eivät rasitu.

-  Suojaa hiukset kloori- ja merivedeltä.

-  Emme suosittele pidennyshiusten värjäämistä. Jos hiuksia värjätään, ei väriainetta saa mennä kiinnityskohtiin!

   Väriaineiden sisältämät ainesosat voivat vaurioittaa kiinnityskohtaa! Jos hiusten sävyä joudutaan muuttamaan,

   käytä värjäykseen kevytvärejä; pidennyshiusta ei tule vaalentaa.

   Kaikki värjäykset tapahtuvat aina omalla vastuulla.

-  Vältä turhaa kostettelua kiinnityskohtiin. Kiinnityskohdat kestävät normaalia koskettelua,

   mutta esim. sinettejä ei tulisi pyöritellä sormien välissä.

-  Teippihiuksen kiinnitystä voit silloin tällöin, varsinki pesun jälkeen, puristella kiinnityksen varmistamikseksi.

 

Ongelmatilanteissa otathan yhteyttä hiusmuotoilijaasi.

 

Hiustenpidennyksille sopimattomia tuotteita:

Muistathan lukea tilauksen mukana tulevan tai kampaajan antaman hoito-ohjeen. Suosittelemme pidennyshiusten hoitoon Davines Love Smoothing -shampoota sekä -hoitoainetta, muotoilutuotteeksi esim. Davines Relaxing Fluid. Pidennyshiuksille sopimattomia tuotteita ovat ns. proteiinishampoot ja –hoitoaineet, jälleenrakentavat tuotteet, rakennepaikkaavat tuotteet, entsyymihoidot, tuuheuttavat sekä syväpuhdistavat tuotteet. Sopiva pH on 3,4 - 5,8. Hiuksen rakenteeseen vaikuttavat tai hiussuomuja avaavat tuotteet eivät sovellu pidennyshiuksille. Pidennyshiuksille sopivia tuotteita on runsaasti. Silottavat (vain vesiliukoisia silikoneja sisältävät) sekä hiussuomuja hellävaraisesti sulkevat tuotteet sopivat yleensä erinomaisesti pidennyshiuksille.

 

Liimasinettien poisto:

Sinettipidennyksen poistamista varten tarvitset Super -poistonesteen, jota tiputetaan sinetille pari tippaa ja murretaan sinetti sitten käsin tai poistopihdeillä. Pese lopuksi hiukset. Uusi hiustenpidennys voidaan tehdä heti uudestaan.


Teippihiuksen poisto:

Teippihiuksen poistamista varten tarvitset PURE -poistonesteen. Vie poistonestettä teippihiusten väliin. Anna vaikuttaa hetken ja irroita teippihiusosiot toisistaan ja omista hiuksista. Poista hiuksiin jäänyt teippi poistonesteellä. Pese hiukset syväpuhdistavalla shampoolla ennen uutta kiinnitystä. Jos käytät teippihiukset uudestaan, tulee nauhaosa puhdistaa alkoholipitoisella aineella, jotta uusi teippi tarttuu siihen hyvin kiinni. 

 

© IdHAIR Finland Oy 2014. Lainaaminen ja kopioiminen ilman IdHAIR Finland Oy:n lupaa kielletty.

AJANKOHTAISTA

 
© Hairium Oy. | Servia Kotisivut™